Vi designar hemsidor för framtiden

Här på Limeart vill vi ge dig en hemsida som håller måttet och som är användarvänlig. Designen ska reflektera det sidan handlar om och vara lättnavigerad för dina besökare. Limeart ger dig en modern, fräsch sida som dina besökare kommer ta seriöst, och det kommer inte kosta dig en förmögenhet! Vi kan göra allt från vanliga informationshemsidor, sådana som inte uppdateras så ofta utan mer beskriver verksamheten, visar lite bilder och berättar hur man kontaktar er, till lite mer uppdaterar-vänliga hemsidor för dig som inte är helt inbiten i HTML, CSS och PHP-kodning och vill ha någon sorts nyhetsflöde eller blogg på din hemsida. Det hela handlar om hur du vill att andra ska se dig eller ditt företag på nätet. Det finn en del tekniskt bakom att få en hemsida, men du som kund kan vara lugn, vi hjälper dig genom hela processen!

Bygg din hemsida

Kontakta oss och berätta lite om dig själv eller ditt företag och säg hur du vill ha just din hemsida. Vi går inte efter några låsta mallar utan bygger allting utifrån ditt behov. Du har antagligen tankar och idéer, eller kanske till och med en helt färdig plan för hur din hemsida ska se ut - se då till att kontakta oss, så pratar vi lite, går igenom dina idéer och om du har frågor så var inte rädd för att ställa dom! Ta även en titt in om våra kunder i menyn, så kanske du hittar lite nya idéer och inspiration!

Responsive Webdesign

Är när en hemsida justerar sig efter vilken sorts enhet man besöker den via. Eller mer korrekt, vilken sorts skärmupplösning enheten har. På en dator ser de flesta hemsidor bra ut, men nu när vi är i teknikens tider och smartphones används av många, så behöver hemsidorna också börja anpassa sig till mindre skärmar. Ofta kan det vara jobbigt att behöva sitta och zooma in med fingrarna på sin telefon för att läsa texten på hemsidan, och man stänger ner det istället för att sitta och kämpa med det. Då är lösningen responsive webdesign!