Vi tar hand om våra kunder

Vi arbetar specifikt utifrån era behov och för att skapa en så bra hemsida till som möjligt till just er!
En hemsida ska spegla varumärket, tjänsten, produkten eller personen bakom den - vi specialanpassar det till dig!

Kunder

  • Hamstershare är ett verktyg för att hålla reda på dina egna saker som du inte ständigt har i bruk. I Hamstershare kan du också söka efter saker som skulle kunna lånas av någon av dina vänner för att lösa ett tillfälligt behov.

  • N.P Möllers fynd är en butik i Killhult (fd. Svensköp), en naturskön plats på den vackra Linderödsåsen. Här säljer man små och stora partier av det mesta. Allt från indrednings prylar, till konsthantverk och byggvaror. Efter att endast annonserat i tidning blev det till slut dags att skaffa sig en mer permanent plats på internet.

  • Lovisa på landet är en liten butik strax utanför Lund som säljer Shabby Chic prylar. Vi blev ombedda att uppdatera hennes sida till en mer användarvänlig, samt modern hemsida, men som inte tar bort fokus från produkterna, och som är lätt att uppdatera själv.

  • Simeon Andersson är en grafisk designer och fotograf som behövde en portfolio för att visa upp det han har gjort och kan göra. Som grafisk designer ville han ha något kreativt, som sticker ut - och det gillar vi att göra!

  • Vad för sorts projekt ska vi göra för dig? Hur representeras ditt företag på internet? Det gäller att nå ut på internet, att visa upp sig i bra dager, och att hålla sig i tiden med teknik och design. Vi skapar moderna hemsidor till rimliga priser!