Lär känna oss

Vi är två glada killar som bestämde oss för att starta upp en webbyrå i hopp om att göra internet lite finare. Vi har bred kunskap inom grafisk design och kommunikation samt programerande och datateknik, så tillsammans skapar vi ett komplett team.

 • Simeon Andersson

  Grafisk designer

  simeon@limeart.se

  Hej! Jag heter Simeon. Jag har studerat grafisk design och kommunikation sedan gymnasietid då jag gick på Mediegymnasiet i Malmö. Jag läste sedan vidare vid Idévärlden i Bollnäs där sista terminen bestod av praktik som jag tillbringade på en reklambyrå i Helsingborg. Jag arbetade med allt ifrån annonser, loggor och rollups, till diverse saker i reklamkampanjer, fotografering och digitala annonser i flash - och kunderna blev alltid nöjda med mitt arbete. Sedan jag tog examen vid Idévärlden har jag frilansat hos egenföretagare och reklambyråer, samt jobbat inhouse som media ansvarig.

 • Anders Rehn

  Webbutvecklare

  anders@limeart.se

  Hej! Jag heter Anders. Jag började min karriär på NTI gymnasiet i Malmö där jag studerade Datorkunskap med ett högskoleförberedande program.
  Jag är nu inne på mitt femte och sista år på Lunds universitet där jag studerar till civilingenjör inom datorteknik med specialisering på kommunikation.
  Säkerhet är en fråga som berör mig dagligen och att utveckla applikationer och webbaserade system med säkerheten i åtanke är viktigt för mig.